Presentaties & Vergaderingen

Bij een presentatie is het belangrijk dat uw verhaal duidelijk overkomt, en u zichtbaar bent voor de gasten. De audiovisuele middelen moeten bijdragen aan de presentatie, maar moeten niet de aandacht opeisen. Het is daarom belangrijk om passende audiovisuele techniek te gebruiken. B&R Productions heeft veel ervaring op gebied van de technische uitvoering van presentaties.

Presentaties

Het maakt niet uit hoeveel gasten u heeft, B&R Productions zorgt ervoor dat uw spreker voor iedereen verstaanbaar en zichtbaar is. De verstaanbaarheid van de spreker wordt mogelijk gemaakt door onze geluidsapparatuur, zoals microfoons, headsets, luidspreker, digitale mengtafels, e.d. Iedereen in de zaal zal de spreker optimaal kunnen verstaan. De spreker moet niet alleen op het podium goed uitgelicht zijn, maar moet ook achter in de zaal zichtbaar zijn.

Vergaderingen

Bij vergaderingen is het ook van belang dat de spreker verstaanbaar is, vaak zelfs meerdere sprekers. B&R Productions beschikt over de juiste middelen om tijdens een vergadering iedereen op het juiste moment verstaanbaar te maken voor de overige leden van de vergadering. Daarnaast kan B&R Productions ook opnamen van een vergadering, die vervolgens in het gewenste formaat aangeleverd kunnen worden. Naast het geluid voor de vergadering, kunt u ook bij ons terecht voor eventuele projectie van bijvoorbeeld een PowerPointpresentatie of video’s die nodig zijn tijdens de vergadering.

 

U kunt hieronder vrijblijvend advies vragen door middel van het contactformulier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *